Kemper Inrichters heeft inmiddels  een jarenlange ervaring in de projectinrichting, met name op het gebied van het leveren en plaatsen van alle soorten vloerbedekkingen en raambekleding. Wij zijn van mening dat met het succesvol ten uitvoer brengen van deze werkzaamheden alles gaat of staat met een goed advies in het voortraject.  Tijdens de uitvoering van een project kunnen er altijd zaken net iets anders lopen dan gepland, ook dan leer je de kracht van een bedrijf kennen. Wij durven absoluut te zeggen dat hier onze kracht ligt, snel schakelen, oplossingen aandragen en zorgen dat de opleverdatum uiteindelijk gehaald wordt.

 

Door onze jarenlange ervaring werken wij uitsluitend met leveranciers, welke kwaliteit en een scherpe prijs kunnen garanderen, om zo ook binnen het beschikbare budget van de opdrachtgever te blijven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door professionals, waarbij het belang van de opdrachtgever nooit uit het oog wordt verloren. 

 

Wij vinden het heerlijk om samen met een team van professionals een gemeenschappelijk doel te bereiken. Niets is  leuker om elkaar op een positieve manier aan te vullen en tot een schitterend eindresultaat te komen. Succes boek je tenslotte nooit alleen! Verder staan integriteit en loyaliteit bij ons hoog in het vaandel.